Perwoll Perwoll Perwoll

Dozajul corect

Pentru a doza cantitatea potrivită de detergenți, trebuie să luați în considerare câteva aspecte: Cantitatea de detergent necesară este determinată în special de duritatea apei. De asemenea, cantitatea de rufe și nivelul de murdărire sunt factori decisivi pentru dozarea corectă a detergentului. Următoarele sfaturi trebuie să vă ajute să dozați corect detergentul, de asemenea în beneficiul protejării mediului.

 

 • Luați în considerare recomandarea de dozare de pe ambalajul detergentului: Pe fiecare produs Perwoll veți găsi recomandări de dozare care corespund cu diferitele grade de duritate a apei. Recomandarea este diferențiată în funcție de nivelul de murdărire ușor, mediu și accentuat, precum și de gradele diferite de duritate a apei. Poate fi bine să sortați rufele înainte de spălare în funcție de nivelul de murdărire. Cu cât rufele sunt mai murdare, cu atât trebuie să dozați mai mult detergent.
 • Solicitați companiei locale de aprovizionare cu apă să vă specifice gradul respectiv de duritate a apei. Duritatea apei diferă de la o regiune la alta. Pentru a fi siguri de aceasta, trebuie să solicitați companiei locale de aprovizionare cu apă să vă specifice gradul corect de duritate a apei. Apoi, veți putea adopta dozarea detergentului în funcție de duritatea respectivă a apei, urmând indicațiile din tabelul de pe eticheta produsului.
 • Volumul de rufe și mărimea mașinii: Cantitățile de dozare de pe ambalaj se bazează pe o încărcătură tipică a mașinii dvs. de spălat de 2,5 kg de rufe pentru haine delicate. Pentru haine delicate nu recomandăm o încărcătură mai mare.

Cum economisim energia

Aproape 80% din energia utilizată și amprenta de CO2 a detergenților pentru rufe sunt determinate de faza de utilizare, și anume de procesul efectiv de spălare a rufelor acasă. Acest fapt se datorează în principal energiei necesare pentru încălzirea apei din mașina de spălat. De aceea, noi, de-a lungul anilor, am îmbunătățit în mod constant formula detergentului, pentru a asigura performanțe de spălare superioare chiar și la temperaturi scăzute. Vă puteți spăla hainele la o temperatură mai scăzută și puteți avea haine curate, cu miros frumos, totodată economisind energie și, prin urmare, reducând emisia de CO2.

Cum se poate economisi apa

Utilizând cât mai bine capacitatea maximă de spălare de până la 2,5 kg pentru haine delicate, economisiți nu doar energie, ci și apă.

Calculați amprenta dvs.

Faceți-vă puțin timp pentru a utiliza Calculatorul de Amprentă creat de Henkel și Institutul Wuppertal (Germania) pentru a afla cum alegerile personale privind stilul de viață vă afectează amprenta de carbon. Toate datele furnizate vor rămâne anonime.

 

https://www.henkel.com/sustainability/initiatives-and-partnerships/footprint-calculator

 • Ambalarea
  Sustenabilitatea este cheia
  Avem grijă să asigurăm ca ambalajele noastre să fie funcționale și reciclabile
 • Contribuția dvs.
  Fiți parte a acestei mișcări
  Aproape 80% din energia utilizată și amprenta de CO2 a detergenților pentru rufe sunt determinate de faza de utilizare, și anume de procesul efectiv de spălare a rufelor acasă.
 • Parcursul fabricației
  Transport și logistică la Henkel
  Noi lucrăm continuu asupra întregului nostru lanț valoric pentru a-i îmbunătăți amprenta ecologică, contribuind astfel la reducerea emisiilor de CO2.