Perwoll Perwoll Perwoll

Perwoll lucrează permanent, împreună cu întregul său lanț valoric, pentru a-și îmbunătăți amprenta ecologică, contribuind astfel efectiv la strategia firmei Henkel privind sustenabilitatea. 

O creștere accentuată a CO2 în atmosferă provoacă încălzirea planetei. Dacă nu se adaptează stilurile de viață și strategiile economice din întreaga lume, atunci temperatura globală medie ar putea crește semnificativ până la sfârșitul acestui secol - cu consecințe grave.

Strategia noastră privind sustenabilitatea

Perwoll lucrează continuu, împreună cu întregul său lanț valoric, pentru a-și îmbunătăți amprenta ecologică, contribuind astfel efectiv la strategia firmei Henkel privind sustenabilitatea.

 

La nivel corporativ, Henkel se concentrează pe utilizarea eficientă a resurselor, reducând consumul de energie al operațiunilor sale globale și limitând emisiile de gaze cu efect de seră. În plus, Henkel și-a luat angajamentul să aibă un impact pozitiv asupra mediului înainte de 2040. Informații detaliate despre strategia firmei Henkel privind protejarea climei și obiectivele propuse pot fi găsite aici: https://www.henkel.com/sustainability/positions/climate-positive

 

Link-uri

 • Ambalaje
  Sustenabilitatea este cheia
  Avem grijă să ne asigurăm că ambalajele noastre sunt funcționale și reciclabile.
 • Contribuția dvs.
  Fiți parte a acestei mișcări
  Aproape 80% din energia utilizată și amprenta de CO2 a detergenților pentru rufe sunt determinate de faza de utilizare, și anume de procesul efectiv de spălare a rufelor acasă.
 • Ingrediente și formule
  Ce este înăuntru
  Perwoll lucrează neîncetat pentru a vă oferi cea mai bună formulă de îngrijire în vederea menținerii hainelor frumoase mai mult timp.