Colecție de ambalaje vechi și noi Perwoll

Pătrundeți în istoria Perwoll

Din 1954

1954: Pudra pentru succes

Detergenţii de rufe din acea vreme nu au fost concepuţi pentru ţesături delicate, de fapt ei le-ar fi putut chiar deteriora. Ideea fundamentală a Perwoll se născuse: detergentul nu doar curăţă, dar el şi protejează şi întreţine fibrele. Până în prezent, Perwoll este nr. 1 incontestabil între detergenţii speciali.

1984: Perwoll devine lichid

Noua formă lichidă a detergentului s-a dovedit un succes de vânzări pe piaţa germană. Produsul permite dozarea uşoară, se dizolvă mai rapid în apă şi nu lasă reziduuri pe haine. Specialistul neegalat pentru ţesături delicate şi fine cum ar fi lâna, mătasea, caşmirul, puful, bumbacul şi viscoza.

2004: Perwoll este aici pentru toate tipurile de ţesături

Capabilităţile de îngrijire ale detergentului de rufe Perwoll au fost îmbrăţişate cu bucurie, astfel încât brandul şi-a extins gama. Acum, nu numai că există un detergent special pentru lână şi ţesături delicate, dar există pentru toate tipurile de ţesături care necesită întreţinere specială. Aşa a fost lansată gama de întreţinere pentru haine negre şi colorate, pentru o experienţă a culorilor vii şi de durată a hainelor negre şi colorate.

2014: Perwoll ReNew+

O revoluţie pe piaţă Perwoll ReNew+ nu doar că protejează hainele albe, hainele negre şi hainele colorate, dar el le revigorează spălare după spălare. Cu gama de detergent lichid ReNew+, Perwoll subliniază că sloganul binecunoscut “Nouă? Nu, a fost spălată cu Perwoll." nu a fost niciodată mai actual ca în prezent.

Articole Asemanatoare