Skip to Content
O pipetă este folosită pentru a pune ceva într-o eprubetă

Ingrediente și formule

Cu Perwoll vă păstrați hainele ca noi mai mult timp și remediați unele dintre deteriorările cauzate de timp. Ingredientele noastre, care asigură o îngrijire deosebită a hainelor, sunt dezvoltate și îmbunătățite continuu.

 • Enzime

  Enzimele sunt agenți pe bază de substanțe biologice. Ele sunt ingrediente puternice care funcționează în mod specific pentru anumite sarcini, precum îngrijirea culorii, efectul anti-gri, îndepărtarea anumitor pete. Ele au rolul de catalizatori, astfel încât fiecare moleculă funcționează de mai multe ori.

 • Parfumuri

  Parfumurile sunt folosite pentru a da un miros plăcut produsului și rufelor. Ingredientele parfumului au un comportament de vaporizare diferit, pentru a oferi un anumit profil de emanare în timp.

 • Polimeri

  Polimerii din detergenți îndeplinesc diverse funcții importante și adesea fac posibil efectul special al unui detergent, de exemplu prevenirea transferului culorilor pe alte haine.

 • Surfactanți

  Surfactanții sunt componentele principale din detergenți și din produsele pentru curățare. Aceștia dizolvă petele și murdăria de pe îmbrăcăminte și asigură îndepărtarea murdăriei împreună cu apa de spălat. Toți surfactanții noștri sunt complet biodegradabili.

 • Conservanți

  În produsele lichide, conservanții asigură ca formula substanțelor folosite să rămână stabilă. Fără conservanți, produsele ar putea începe să miroasă urât sau să dezvolte bacterii.