Skip to Content
Se ia ulei dintr-o sticlă maro

Parfumuri

Pentru mulți oameni, mirosul minunat al rufelor proaspăt spălate este deosebit de important. Pentru a obține acest efect, noi folosim atât parfumuri naturale cât și sintetice.

Bine de știut

O femeie miroase rufe dintr-un coș de rufe

Parfumurile dau un miros plăcut produsului și rufelor. Ingredientele parfumului au un comportament de vaporizare diferit, pentru a oferi un anumit profil de emanare în timp. Anumite parfumuri special concepute luptă și împotriva mirosurilor neplăcute, ceea ce este deosebit de important pentru îmbrăcămintea sport. Dintre câteva mii de componente de parfum diferite utilizate pentru a crea parfumuri plăcute și de lungă durată, unele sunt mai frecvent asociate cu diverse alergii decât altele și, prin urmare, sunt menționate pe ambalajul produselor cosmetice, precum și pe cel al detergenților și produselor de curățare. Acestea sunt indicate cu claritate pe etichetele Perwoll. Acest lucru ajută persoanele cu o alergie cunoscută să evite produsele care conțin substanța respectivă atunci când iau decizia de cumpărare.

La ce sunt acestea folosite?

Parfumurile sunt folosite pentru a conferi un miros plăcut nu numai rufelor, ci și produsului ca atare. În plus, anumite parfumuri special concepute luptă și împotriva mirosurilor neplăcute, ceea ce este deosebit de important pentru îmbrăcămintea sport.

Cum folosim parfumurile?

Toate parfumurile și ingredientele pe care le folosim respectă toate cerințele legale și au fost testate pe scară largă în ce privește compatibilitatea cu starea de sănătate. Ingredientele din parfumuri care ar putea provoca reacții alergice sunt clar etichetate.

Perwoll Care & Free
 • Ambalaje

  Sustenabilitatea este o prioritate

  Avem grijă să ne asigurăm că ambalajele noastre sunt funcționale și reciclabile.

 • Contribuția dvs.

  Fiți parte a acestei mișcări

  Aproape 80% din energia utilizată și amprenta de CO2 a detergenților pentru rufe sunt determinate de faza de utilizare, și anume de procesul efectiv de spălare a rufelor acasă.

 • Parcursul fabricației

  Transport și logistică la Henkel

  Noi lucrăm continuu asupra întregului nostru lanț valoric pentru a-i îmbunătăți amprenta ecologică, contribuind astfel la reducerea emisiilor de CO2.