Skip to Content
O femeie ține Perwoll Renew & Repair Color la cameră

Ambalaje

Avem grijă să ne asigurăm că ambalajele noastre sunt funcționale și reciclabile.

Strategia firmei Henkel pentru ambalaje

Un copac mic care este luminat de soare într-un luminiș

Când producem ambalaje, avem mare grijă să ne asigurăm că puteți utiliza produsele noastre în condiții de siguranță, reducând totodată amprenta ecologică și deșeurile.

Experții noștri din domeniul ambalajelor lucrează continuu pentru a crea ambalaje cu o utilizare eficientă a materialelor și cu materiale pentru care există sisteme publice de reciclare. Deoarece luăm în considerare produsele noastre de-a lungul întregului ciclu de viață, includem eliminarea sau reciclarea materialelor de ambalare. Scopul este de a atinge o economie circulară pentru materialele plastice, așa cum s-a reușit pentru hârtie, de exemplu.    

Henkel își propune ca, până în 2025, 100% din ambalajele noastre să fie reciclabile sau reutilizabile. În plus, ne propunem să reducem cu 50% cantitatea de materiale plastice virgine din surse fosile din produsele noastre de consum. Vom realiza acest lucru prin mărirea proporției de material plastic reciclat cu peste 30%, prin reducerea volumului de plastic și prin intensificarea utilizarii materialelor plastice pe bază de substanțe bio.

Puteți afla aici informații detaliate despre acest angajament al firmei Henkel.

Reciclabilitatea la noi

Recipientele pentru lichidele noastre Perwoll sunt realizate 50% din material plastic* PET și sunt reciclabile.

(*Aplicabil pentru mărimi până la 3 litri)

Ambalaj Perwoll fără inscripție
 • Parcursul fabricației

  Transport și logistică la Henkel

  Noi lucrăm continuu asupra întregului nostru lanț valoric pentru a-i îmbunătăți amprenta ecologică, contribuind astfel la reducerea emisiilor de CO2.

 • Contribuția dvs.

  Fiți parte a acestei mișcări

  Aproape 80% din energia utilizată și amprenta de CO2 a detergenților pentru rufe sunt determinate de faza de utilizare, și anume de procesul efectiv de spălare a rufelor acasă.

 • Ingrediente și formule

  Ce conține?

  Perwoll lucrează neîncetat pentru a vă oferi cea mai bună formulă a noastră de îngrijire ca să mențină mai mult timp aspectul frumos al hainelor.