Skip to Content
O pipetă este folosită pentru a pune ceva într-o eprubetă

Conservanți

Știați că bacteriile se pot dezvolta în detergentul folosit de dvs.? Însă conservanții  protejează împotriva acestei situații.

Bine de știut

Bule mici de aer la microscop

În produsele lichide, conservanții asigură ca formula substanțelor folosite să rămână stabilă. Fără conservanți, bacteriile se pot dezvolta în produse, ceea ce provoacă apariția unui miros urât. Conservanții care se adaugă în detergenți și în alte produsele de curățenie, indiferent de concentrația lor, sunt indicați pe ambalaj în conformitate cu Reglementul UE privind Detergenții. Persoanele cu o alergie cunoscută pot astfel evita produsele care conțin substanța respectivă atunci când iau decizia de cumpărare.

Cum folosim conservanții?

Noi folosim conservanți într-un mod foarte atent și doar atât cât este necesar. Astfel, încercăm să evităm conservanții pe cât posibil atunci când conservarea poate fi realizată cu alte componente din formula produsului.

O femeie tânără își mângâie brațele cu ochii închiși.
 • Ambalaje

  Sustenabilitatea este o prioritate

  Avem grijă să ne asigurăm că ambalajele noastre sunt funcționale și reciclabile.

 • Contribuția dvs.

  Fiți parte a acestei mișcări

  Aproape 80% din energia utilizată și amprenta de CO2 a detergenților pentru rufe sunt determinate de faza de utilizare, și anume de procesul efectiv de spălare a rufelor acasă.

 • Parcursul fabricației

  Transport și logistică la Henkel

  Noi lucrăm continuu asupra întregului nostru lanț valoric pentru a-i îmbunătăți amprenta ecologică, contribuind astfel la reducerea emisiilor de CO2.