Skip to Content
haine colorate pe fundal rosu.

Detergent pentru haine colorate: pentru mai multă culoare zi de zi

Detergenții speciali păstrează culoarea

Pentru că purtați frecvent articolele preferate colorate, acestea ajung mai des în mașina de spălat, iar procesul de curățare nu elimină doar murdăria din fibre, ci și o mică parte din culoare. Pentru a vă asigura că acest lucru nu se întâmplă și că vă puteți bucura de hainele colorate pentru o perioadă lungă de timp, vă recomandăm să folosiți detergentul Perwoll Renew & Repair Color & Fiber.

Detergentul pentru haine colorate: ce îl face special?

La prima vedere, ar putea părea că nu prea are sens să cumpărați un detergent lichid special pentru rufe colorate, pe lângă detergentul universal folosit în mod uzual. Dar ambele prezintă proprietăți diferite care acționează asupra articolelor vestimentare. Sarcina principală a majorității detergenților universali este de a curăța materiale textile. Pentru a procedura în acest sens, detergenții acestea sunt frecvent îmbogățiți cu agenți de albire. Acestea îndepărtează petele în profunzime, ceea ce este benefic pentru lenjeria de pat, prosoape și multe alte tipuri de textile. Pe de altă parte, detergenții destinați conservării culorilor nu conțin agenți de înălbire. Asemenea detergenților fini, aceștia ar trebui să fie delicați cu materialele textile și să le curețe cu grijă.

Perwoll Renew & Repair Color & Fiber face chiar mai mult decât să curețe delicat hainele dumneavoastră preferate - detergentul poate reîmprospăta culorile prin îngrijirea intensă a articolelor vestimentare colorate. Principiul de la baza acestui produs este simplu: fibrele netede reflectă mai bine lumina, astfel încât culorile radiază mai intens. De aceea, Renew & Repair îngrijește și întărește în mod special fibrele și netezește materialele textile care au devenit rugoase. În acest fel, chiar și hainele decolorate strălucesc din nou în culori noi după spălare.

Pentru ce culori este potrivit Renew & Repair Color & Fiber?

Perwoll Renew & Repair Color & Fiber este detergentul potrivit pentru pentru rufe de aproape orice culoare. Deoarece nu conține coloranți, ci reîmprospătează culoarea prin îngrijirea fibrelor, este la fel de potrivit pentru o nuanță delicată de lila ca și pentru indigo. Cu toate acestea, înainte de a folosi detergentul, trebuie să verificați exact din ce material este confecționat articolul vestimentar în cauză. Renew & Repair Color & Fiber este ideal pentru textilele colorate fine și ușor de întreținut, care trebuie spălate la temperaturi cuprinse între 20 și 60 °C. Pe de altă parte, lâna și mătasea trebuie spălate cu Wool & Delicates Fiber Care.

Pentru culorile închise sau negru, este disponibil și Perwoll Renew & Repair Black & Fiber, care reînnoiește și păstrează intensitatea culorilor puternice. Pentru alb, Perwoll Renew & Repair White & Fiber este alegerea perfectă: Protejează și intensifică strălucirea textilelor albe în cazul în care îngălbenirea și înnegrirea, mai degrabă decât decolorarea, reprezintă o problemă.

Citeste mai mult

  • Detergent lichid Perwoll Color

    Îngrijire modernă a fibrelor pentru îmbrăcămintea viu colorată.

  • Simboluri privind spălarea

    Ce înseamnă simbolurile de pe etichetele hainelor

  • Cum împiedică Perwoll scămoșarea și decolorarea

    Strălucitor de frumos pentru un timp îndelungat: Aflați cum puteți preveni formarea de scame și să vă păstrați hainele frumoase pentru mult timp cu Perwoll Renew & Repair.