Skip to Content
Două mâini care trec prin puloverele din lână de pe un suport pentru haine

Detergent pentru lână: spălarea lânii și a țesăturilor delicate cu blândețe

Vreți ca puloverul preferat din lână sau cașmir să reziste cât mai mult posibil? Pentru a face posibil acest lucru, este nevoie de îngrijire intensivă. Folosiți puterea de îngrijire a Perwoll Wool & Delicates pentru a conferi articolelor de îmbrăcăminte din lână sau pieselor preferate deosebit de delicate o porție suplimentară de catifelare și să experimentați o senzație plăcută pe pielea dvs.

De ce este detergentul pentru lână și țesături delicate atât de important?

Doriți o curățare delicată a articolelor dvs. de îmbrăcăminte delicate astfel încât să vă puteți bucura de acestea cât mai mult timp posibil? Acest lucru este posibil cu detergenți speciali pentru lână și țesături delicate precum mătasea. Aceștia asigură faptul că fibrele țesăturilor delicate, cum ar fi lâna de merinos, sunt bine îngrijite și că nu sunt afectate. Detergenții pentru lână precum Perwoll nu conțin clor sau înălbitori, în schimb, se bazează pe săpun și alte enzime pentru curățare. Aceștia netezesc firele și ajută culorile hainelor să își mențină strălucirea.

Majoritatea materialelor din lână sau a țesăturilor fine sunt potrivite pentru spălarea manuală sau la programe delicate speciale de spălare în mașina de spălat. Detergenții pentru lână sunt convingători prin curățarea eficientă a hainelor chiar și începând cu temperaturi scăzute de spălare. Apa nu trebuie să depășească o temperatură de 30 °C. Doar pentru hainele foarte puțin murdare, o spălare la rece începând cu 20 °C este suficientă. Curățarea delicată menține hainele în starea inițială, formându-se mai puțini noduli. Cel mai bun mod de a afla care temperatură de spălare este potrivită în special pentru articolele dvs. de îmbrăcăminte este o privire asupra etichetei cusute în interiorul acestora. Acolo veți găsi toate informațiile importante despre modul în care trebuie să vă spălați hainele.

În plus, trebuie să centrifugați lâna și țesăturile delicate numai la viteză mică în mașina de spălat. După spălare, trageți articolele de îmbrăcăminte înapoi în forma inițială și lăsați-le să se usuce așezându-le pe o suprafață plată, astfel încât să nu își piardă forma.

Spălarea lânii cu o combinație de detergent și balsam de rufe?

Pentru a curăța fibre delicate precum lâna, mătasea sau chiar puful, trebuie să vă bazați pe instinct. Combinația de ingrediente active din detergenții pentru lână asigură deja faptul că fibrele rămân moi și catifelate. Perwoll Wool & Delicates este disponibil sub formă de detergent lichid și de pudră de spălare - alegerea este a dvs.

Îndepărtarea petelor de pe lână: este un detergent pentru lână suficient?

Dacă există pete inestetice pe hainele fabricate din alte materiale, cum ar fi bumbacul, puteți folosi săruri speciale pentru pete, cum ar fi Sil 1 für Alles. Ulterior, puteți curăța hainele fără ezitare folosind detergentul adecvat - de exemplu, Perwoll Renew & Repair - Color & Fiber pentru o culoare mai intensă a hainelor sau Perwoll Care & Refresh, cu care veți putea reduce scamele și scămoșarea de pe hainele dvs.

Citeste mai mult

  • Detergent lichid Perwoll Delicate

    Detergent lichid Perwoll Delicate oferă o îngrijire specială pentru hainele din materiale delicate, oferindu-le catifelare de lungă durată și păstrându-le forma.

  • Simboluri privind spălarea

    Ce înseamnă simbolurile de pe etichetele hainelor

  • Spălarea unui costum de baie din două piese: sugestii de îngrijire a costumelor de baie

    Costumul dvs. de baie va rezista mult timp și își va păstra forma.