Skip to Content

Super-stilizare: Restilizează 1 cămașă albă în 6 moduri, cu accesorii

Vrei să îți reîmprospătezi garderoba fără a cumpăra haine noi? Tutorialele noaste video DIY îți arată cum să porți mult iubita cămașă albă în șase moduri diferite. Află cum să îți transformi cămașa și să profiți la maxim de garderoba ta cu aceste sfaturi și trucuri de stilizare.

De ce sunt cămășile albe sunt o comoară vintage

O cămașă albă este un articol vestimentar nemuritor care poate fi purtat în aproape orice combinație. Poți găsi cu ușurință o cămașă vintage la un târg, poți împrumuta o cămașă tip business de la un bărbat sau poți decora clasica ta bluză albă în șase moduri diferite, folosind accesorii simple.

Tutorial pentru vestimentație DIY: Cum să restilizezi o cămașă albă cu ajutorul accesoriilor

You need to accept cookies to play this video

Ai nevoie de:

 • O cămașă albă 
 • Accesorii (curele, broșe, manșete, bijuterii, elastice, eșarfe ...)

Ce ai de făcut: 

1. Marchează talia cu o centură sau o eșarfă
Acest lucru funcționează excelent pe cămășile supradimensionate, pe piesele vintage care nu se potrivesc perfect sau pe o cămașă tip business simplă, împrumutată de la un bărbat. O eșarfă sau o curea accentuează talia și adaugă ținutei o notă de culoare.

2. Modernizează-ți gulerul
Agrafele de păr nu sunt doar pentru îmblânzirea buclelor. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a da un aer stilat unei cămăși simple. Doar prinde-le de guler si gata, cămașa ta restilizată a devenit un articol cheie pentru o ținută de petrecere.

3. Înfrumusețează nasturii cu ajutorul cerceilor cu clips
O modalitate simplă și eficientă de a transpune cămașa de tip business de la birou la o ieșire în oraș. Mai mult, este o ocazie bună să folosești acei cercei vintage cu clips pe care oricum nu îi porți. În funcție de clips, cel mai eficient mod de-i atașa la gaura nasturelui este să îi prinzi de nasturele deja existent. Dacă această metodă nu funcționează, va trebui să îi fixezi la locul lor cu ajutorul unui ac de siguranță prins pe dedesubt.

4. Poartă un colier subțire sub gulerul cu nasturi
Băieții își descheie nasturii cămășilor atunci când vor să se simtă mai relaxați. Doamnelor li se recomandă să facă exact opusul – dar numai dacă adaugă accesorii care să le scoată ținuta în evidență!

5. Îmbunătățește aspectul cămășii tale cu broșe care atrag priviri
Folosirea broșelor pentru pune în valoare o cămașă simplă este un concept stilistic modern. Este, cumva, un sfat stilistic simplu de urmat și avantajos. Vestea bună e că broșele se bucură de o revenire spectaculoasă în modă! Plasarea în zone atipice sau utilizarea mai multor broșe distinge tendințele contemporane de stilul în care le-a purtat bunica. Dă năvală în bijuteriile mătușii mai în vârstă și restilizează-ți cămașa în fiecare zi a săptămânii.

6. Suflecă-ți mânecile

... și începe să lucrezi la restilizarea cămășii. Acesta este, de asemenea, un sfat excelent pentru cămășile supradimensionate. Mânușile îndrăznețe, brățările elastice sau elasticele revenite recent în modă nu doar că îți dichisesc îmbrăcămintea și îți mențin mânecile la locul lor, ba chiar te ajută să prinzi surplusul de material astfel încât să creezi un efect de manșon.

Cum să-ți speli cămașa albă pentru a-i prelungi viața

Odată ce stăpânești tutorialele noastre de îmbrăcăminte DIY, clasica ta cămașă albă se va bucura de mult mai multe purtări. Asigură-te că îți speli hainele regulat pentru a le înviora culorile și pentru a le păstra curate!

Sfaturi pentru a-ți păstra imaculată cămașa albă pentru mai mult timp.

Întotdeauna spală rufele albe separat

 • Menține mașina de spălat curată – reziduurile din jurul ușii pot deteriora haine albe
 • Previne apariția petelor
 • Spală la temperatura indicată
 • Folosește Perwoll Renew Advanced White & Fibre. Redă albul articolelor tale vestimentare fără a folosi înălbitor. Formula specială întărește și înmoaie fibrele, făcându-le să reflecte lumina mai uniform și să aibă din nou un aspect mai alb
 • Uscă-le la soare la soare pentru a profita de efectul de albire al razelor UV

Articole Asemanatoare

 • O cămașă, șase moduri: Ornamente

  Cum să folosești ornamente pentru a crea șase aspecte unice cu o simplă cămașă albă.

 • O cămașă, șase moduri: Răsucește și taie

  Cum să te folosești de modificări simple pentru a crea șase aspecte unice cu o cămașă albă.

 • Cum să cumperi haine vintage

  Indicii și trucuri utile care te vor ajuta să găsești diamantul neșlefuit.